Menu
Your Cart

Alle luchtbevochtigers

Luchtbevochtigers online kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Luchtbevochtiger Specialist! Wanneer de lucht in uw huis of kantoor te droog is dan raden wij aan om een luchtbevochtiger aan te schaffen. Dit omdat een droge lucht niet goed is voor uw gezondheid. De kwaliteit van de lucht kunt u meten met een hygrometer. Of wanneer u vaak een droge hoest en een prikkelende keel heeft zijn dat ook signalen dat de luchtkwaliteit in uw omgeving niet goed is. Een te droge lucht komt voornamelijk voor in najaar wanneer de verwarming weer aangaat. In ons uitgebreide assortiment luchtbevochtigers zijn er veel verschillende types te vinden. Zo zijn er ultrasoonbevochtigers, koudverdampers, stoombevochtigers en luchtwassers. Bekijk hier het complete aanbod.

Merk: Gerim
3x stuks Radiator bak luchtbevochtigers / waterverdampers wit 18 x 8 x 4 cm, voor aan de verwarming/radiator. Verhoog de luchtvochtigheid in uw huis, met deze waterverdampers. U dient de verdamper elke dag bij te vullen met water. Geadvisee..
€ 19,06
Excl. BTW:€ 15,75
Merk: Gerim
4x stuks Radiator bak luchtbevochtigers / waterverdampers wit 18 x 8 x 4 cm, voor aan de verwarming/radiator. Verhoog de luchtvochtigheid in uw huis, met deze waterverdampers. U dient de verdamper elke dag bij te vullen met water. Geadvisee..
€ 23,29
Excl. BTW:€ 19,25
Merk: Pro Plus
6x S-haken/ophanghaken van staal, verchroomd. Handige reserve extra ophanghaakjes voor radiator bakken/luchtbevochtigers/waterverdampers...
€ 16,03
Excl. BTW:€ 13,25
Merk: AEG Model: hepa-filters voor luchtreinigers
Met de AEG Breeze 360 Filter AFDBRZ4 haal je een nieuw filter in huis voor jouw AX91-404 luchtreiniger van AEG. Dit ronde filter bestaat uit een EPA filter met ingebouwd koolstoffilter. Dankzij het filter indicatielampje op de luchtreiniger weet je precies wanneer je het filter moet vervangen. ..
€ 78,00
Excl. BTW:€ 78,00
Merk: AEG Model: hepa-filters voor luchtreinigers
Met de AEG Breeze 360 Filter AFDBRZ6 haal je een nieuw filter in huis voor jouw AX91-604 luchtreiniger van AEG. Dit ronde filter bestaat uit een EPA filter met ingebouwd koolstoffilter. Dankzij het filter indicatielampje op de luchtreiniger weet je precies wanneer je het filter moet vervangen. G..
€ 99,00
Excl. BTW:€ 99,00
Merk: AEG Model: hepa-filters voor luchtreinigers
Je vervangt het filter van jouw AEG AX31 luchtreiniger met de AEG Breeze AX3 Filter AFFBRZ2. Dit ronde filter bestaat uit een koolstoffilter en een EPA filter. Knippert het rode filter indicatielampje op jouw luchtreiniger? Dan is het tijd om het filter te vervangen. Geschikt voor: AEG AX31-..
€ 38,99
Excl. BTW:€ 38,99
Merk: Aigostar
Aigostar Koud 33JTL 3-in-1 Mobiele Aircooler - Luchtkoeler/ventilator/Luchtbevochtiger - Wit..
€ 113,73
Excl. BTW:€ 93,99
Merk: Aigostar
Met de Aigostar Misty luchtbevochtiger heb je nooit meer last van droge lucht in huis. Door te droge lucht kun je geïrriteerde ogen en luchtwegen krijgen. De luchtbevochtiger beschikt over 3 mist functies, hoog, laag en de slaapmo..
€ 48,39
Excl. BTW:€ 39,99
Merk: Air & Me
De Air & Me Solnan is een compacte luchtbevochtiger. Deze luchtbevochtiger is van bovenaf te vullen, zodat het bijvullen makkelijker wordt. Voordelen van de Air & Me Solnan * Ultrasoon bevochtiger * Bijvullen van bovenaf * Stille werking Air & Me Solnan Met de Air & Me Solnan houd je de lucht..
€ 99,95
Excl. BTW:€ 99,95
Merk: AllSpares
Philips Bevochtigingsfilter Luchtreiniger en -bevochtiger AC4155/00 van AllSparesDit bevochtigingsfilter is geschikt voor luchtreinigers en -bevochtigers van Philips en filtert microben, virussen, kalkdeeltjes en schimmels. Zo kun..
€ 25,29
Excl. BTW:€ 20,90
Merk: AllSpares
Philips Bevochtigingsfilter Luchtbevochtiger FY2401/30 van AllSparesDit bevochtigingsfilter voor Philips luchbevochtigers is gemaakt van PET-materiaal, met een honingraatstructuur met 12 lagen. Dit filter heeft een levensduur van 6..
€ 25,29
Excl. BTW:€ 20,90
Merk: AllSpares
Philips NanoCloud Bevochtigingsfilter Luchtreiniger en -bevochtiger FY3435/30 van AllSparesDit NanoCloud bevochtigingsfilter voor Philips luchtreinigers en luchtbevochtigers zorgt voor een gezondere omgeving en daarnaast geeft het 99% minde..
€ 25,45
Excl. BTW:€ 25,45
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 338