Menu
Your Cart

Luchtbevochtiger

Luchtbevochtiger kopen
Een juist vochtgehalte in huis of in de werkomgeving is belangrijk voor je gezondheid. Is de lucht te droog dan kun je klachten krijgen zoals hoofdpijn, verstopte neus, vermoeidheid, droge ogen, huidklachten en een pijnlijke keel. Is de atmosfeer juist te vochtig, dan ontstaan er vaak schimmelplekken in huis; op de muren, het meubilair en soms zelfs in je kleding. Deze schimmel veroorzaakt ook weer allerlei gezondheidsklachten die vaak lijken op de symptomen van hooikoorts. Heb jij ook regelmatig een kwakkelende gezondheid en herken je wat we hierboven omschrijven? Dan is het tijd om eens te kijken hoe het met het vochtgehalte van je huis gesteld is. Een luchtbevochtiger of juist luchtontvochtiger van de Luchtbevochtiger Specialist kan wonderen doen!

Een gezonde leefomgeving; voor jou en je meubels
Als het vochtgehalte in je huis niet goed is, dan kan dit behalve gezondheidsklachten, ook andere vervelende problemen veroorzaken. De schimmelplekken die wel hierboven al noemden zijn niet alleen lelijk, ze verspreiden ook een muffe geur. Maar ook als je huis te droog is kan dit gevolgen hebben voor je meubilair: hout gaat vaak krimpen en splijten als het uitdroogt. Pas maar op voor je mooie parketvloer!

Bij de Luchtbevochtiger Specialist weten wij alles van vocht en wat het beste vochtgehalte is voor in huis. Daarom hebben wij alles in huis om een perfecte luchtvochtigheid te creëren en op peil te houden; een uitgebreid assortiment luchtbevochtigers, luchtontvochtigers, hygrometers, vochtvreters, filters en accessoires. Een hygrometer maakt het je mogelijk de luchtvochtigheid in huis te meten en aan de hand daarvan actie te ondernemen door bijvoorbeeld een luchtbevochtiger te plaatsen.

Wat is een goede luchtvochtigheid?
Een ideale luchtvochtigheid ligt tussen de 50% en 60%. Overigens is het ook mogelijk om de lucht te reinigen, wat erg prettig is voor mensen met allergieën. Vooral in de tijd dat de buitenlucht vol zit met pollen, kan een luchtreiniger veel verlichting bieden.

Verschillende soorten luchtbevochtigers
Luchtbevochtigers functioneren op verschillende manieren; door middel van natuurlijke verdamping van koud water (evaporator) of op verdamping van kokend water (vaporiser). Daarnaast kun je ook kiezen voor een ultrasoonbevochtiger. Luchtontvochtigers werken weer heel anders en zijn gebaseerd op het feit dat warme lucht vocht vast houdt en koude lucht vocht loslaat. In het apparaat wordt de lucht de afgekoeld, het condenswater wordt opgevangen en afgevoerd en vervolgens wordt de lucht weer opgewarmd en uitgeblazen.

Bestel je luchtbevochtiger natuurlijk bij de Luchtbevochtiger Specialist!
Of de lucht in jouw huis nou te droog of te vochtig is, bij de Luchtbevochtiger Specialist ben je aan het juiste adres om het probleem aan te pakken! Bepaal wel even hoe groot de capaciteit moet zijn van de luchtbevochtiger (of –ontvochtiger) door de ruimte op te meten en uit te rekenen hoeveel vierkante meter het is. Kijk in ons assortiment wat je nodig hebt om definitief een einde te maken aan die ongezonde leefomgeving. Wij zorgen vervolgens dat je de bestelling binnen 3 dagen in huis hebt. Betalen kan heel makkelijk en veilig via iDeal en bij bestellingen van boven de €75,- nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening!